Wat zeggen wetenschappers over thee?

Om jullie brandende vraag maar meteen te beantwoorden: je wordt volgens dit onderzoek van het ESC gemiddeld maar liefst 15 maanden ouder dan thee-haters als je minstens 3 kopjes per week drinkt.
Hah, ik wist het! Mijn intuïtie wist altijd al dat het goede in thee zit.
Daarnaast heb je procentueel veel minder risico op serieuze gezondheidsproblemen, en dan gaat het om flinke aantallen: je hebt rond de 20% minder kans op een beroerte en 15% minder kans om te overlijden.
Dat klinkt voor mij als muziek in de oren!
Dit onderzoek is daarnaast gecontroleerd met een ander onderzoek van 15 duizend mensen. Zij krijgen zelfs betere resultaten: ze liepen 39 procent minder risico op een niet-fatale beroerte, 56 procent minder risico op een fatale beroerte en 29 procent minder risico om te overlijden. 
Het is ook algemeen bekend dat groene thee in het bijzonder een geweldige bron is van antioxidanten. It adds up: thee is ge-wel-dig!
Wil je nou een upgrade maken van supermarkt-zaagsel naar de lekkerste thee van Nederland, check dan onze blends! Ze zijn allemaal heel toegankelijk en hebben stuk voor stuk een WOW-factor. 
Drink smakelijk :)!
Older Post
Newer Post

Bestsellers

Close (esc)

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Search

Shopping Cart

Your cart is currently empty.
Shop now