Mighty Assam | Wat maakt 'm Mighty?

Zwarte Assam | Thee kopen | Dima's Thee

Onze trotse aanwinst

We hebben lang gezocht naar de beste thee om "Mighty" te noemen, en eindelijk hebben we hem gevonden. Dichtbij de Himalayas ligt de Dekorai Tea Estate en vanaf 1868 wordt daar de beste kwaliteit Assam verbouwd. 

Robert got lucky:

Tijdens een van zijn vele ontdekkingstochten kwam de Schot Robert Bruce in 1823 een Indiase stam tegen: de Singhpos. Na een gezellige high-tea vond 'ie hun thee wel heel lekker, dus gaf het stamhoofd hem een paar samples, met de wijze woorden:

"voor thuis bij het ontbijt" ~ (vrij vertaald)

Toen Robert thuiskwam liet hij zijn thee zien aan een paar collega's uit een planten-lab in Schotland. Blijkbaar had hij een nieuwe theesoort naar Europa gebracht!

Na deze geweldige ontdekking duurde het maar kort voor de hele wereld verliefd werd op deze Assam, uit, je raadt het al, de provincie Assam.

 Nu heb jij, net als Robert, de kans om een Indiase high-tea te houden! 

Ohja, jammer genoeg zijn er geen stamhoofden meer om je een sample te geven, maar daar komen wij van te pas! Haal je samples van deze en andere heerlijke theeën hier.

Hoe smaakt 'ie?

Onze Assam heeft een authentieke, sterke smaak. Precies wat je zou verwachten van een echte zwarte thee zonder toevoegingen. De thee is ook heel goed te combineren met melk, honing en suiker om de volle smaak te complimenteren.

Bekijk hem hier!

Older Post
Newer Post

Bestsellers

Close (esc)

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Search

Shopping Cart

Your cart is currently empty.
Shop now